Vakantie in Zeeland

Tegenwoordig is op vakantie gaan naar het buitenland niet meer zo vanzelfsprekend als hoe het ooit was. Daarom is een vakantie in eigen land een goed idee. Nederland kent mooie plekjes die vele Nederlanders nog niet ontdekt hebben. Natuurgebieden en vakantieparken kunnen je het idee geven dat je in het buitenland zit zonder dat je daar daadwerkelijk bent. Zeeland is hier een goed voorbeeld van. De kustlijn van 650 kilometer is dan ook zeker een pluspunt om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Zowel voor een vakantie als voor een uitstapje is Zeeland een leuke bestemming. 

Vakantiepark

Kamperen, hoe leuk is dat. Zowel voor de mensen die graag in een tent liggen als voor de mensen die voor een luxe huisje gaan, op een camping kan het allemaal. Een bekend vakantiepark Zeeland is het Roompot Resort. Roompot bezit meerdere parken die geschikt zijn voor gezinnen, koppels en vriendengroepen. De parken zijn voorzien van vele faciliteiten en luxe vakantiewoningen en bungalows. Natuurlijk kun je ook met je eigen caravan of tent op de camping komen staan.  

Wandelroutes

Dat Zeeland een mooi landschap heeft, dat weet iedereen. Echter zijn er nog veel onontdekte plekken en unieke natuurgebieden. Daarom zijn er een aantal wandelroutes uitgezet. Deze routes zijn makkelijk te halveren en te combineren waardoor zowel ommetjes als grote wandeltochten een optie zijn. Op het internet zijn deze tientallen wandelroutes makkelijk te vinden en uit te stippelen. Deze activiteit is ook heel leuk om met kinderen te ontdekken.  

Fietsroutes

Ga jij liever op een sportieve vakantie? Dan is fietsen in Zeeland een leuk idee. Een mooie ervaring om op de grens van land en water te fietsen. Net zoals de wandelroutes zijn er ook vele Fietsroutes uitgestippeld die je langs unieke en verrassende plekken leidt. Je kunt makkelijk je eigen koers bepalen door de Zeeuwse polders. Fiets jij liever een rustige route? Ook daar zijn verschillende tochten voor te vinden in het fietsknooppuntennetwerk. Dit is een sportieve activiteit om een frisse neus te halen en te genieten van de mooie natuur.

Musea

Zeeland kent een rijke geschiedenis. Reis door het heden en het verleden in de mooie musea en ontdek Zeeland op een historische manier. Voor jong en oud een leerzame activiteit waarbij je je algemene kennis weer een stukje uitbreidt. Voor kinderen wordt er een echt avontuur van gemaakt dat ze niet snel zullen vergeten. Leuke activiteit voor gezinnen waarbij je veel te weten komt over deze leuke vakantiebestemming. 

Geef een reactie