dames blouses

Dames, scoor snel je outfit voor deze zomer!

Weg met die lange broeken, truien en gevoerde winter schoenen, de zomer staat nu echt bijna voor de deur! We zien al dat erg veel mensen een lekker luchtig shirt of een blouse dragen,m dus wat doen we nu eigenlijk met die truien? Haal snel je zomeroutfit om huis en kleed je luchtiger. met dagen met temperaturen rond de 20 graden zit je er niet op te wachten om met een dikke trui op kantoor te zitten. In dit blog krijg je een paar tips om jou te kleden voor deze zomer!

Kleed je luchtig

Wanneer je tijdens de zomerse dagen nog aan het werk moet, is het lekker om jezelf luchtig te kleden. Door jezelf luchtig te kleden zorg je voor ventilatie en ben je van al dat zweterige geplak af. Voor op kantoor zijn dames blouses zeer ideaal, het zit lekker luchtig en je kleed jezelf ook nog eens zakelijk. Het is niet zakelijk voor bijvoorbeeld belangrijke bijeenkomsten, maar met een informele afspraak is een blouse prima geschikt!

Heerlijk naar het park deze zomer!

Wat is er nu lekkerder dan heerlijk te kunnen genieten in de zon. Voor wie van zonnen en bruin worden houdt, is het heerlijk om met zomerse temperaturen aan het strand te liggen. Wanneer je met kinderen of een erg grote groep waarvan de helft niet van zonnen houdt bent, is een park ideaal. In het park kun je heerlijk zonnen in het gras, kunnen de kinderen spelen, en is er de mogelijkheid om te relaxen in de schaduw van de bomen. In het park is voor iedereen iets wils. Maak er een compleet verzorgde dag van, neem je kleed en de BBQ mee en ga er heerlijk van genieten!

Ideaal voor op vakantie

Veel mensen gaan deze zomer weer op vakantie, vooral naar de warme landen waar de zon de gehele dag schijnt. Wanneer je van het Spaanse strand naar jouw hotel loopt, wil je wel even iets aan kunnen trekken. Je kunt natuurlijk niet de hele dag in je bikini lopen, een beetje bedekking is soms ook wel goed. Iets wat ideaal is op vakantie zijn dames blouses. Deze blouses zitten lekker luchtig, maar beschermen je wel tegen de zon. Door even je huid uit de zon te laten zorg je voor een beetje rust zo midden op de dag. Wanneer je je s’avonds goed insmeert met vette crème, zul je heerlijk bruin het vliegtuig uitstappen in Nederland!

Geef een reactie