Veja heren sneakers

Witte sneakers wit houden in de zomer

Zomer van lichte kleuren

De zomer is een tijd van lichte kleuren. We dragen vaak graag lichtblauw, groen, oranje, roze en natuurlijk, wit. Wit ademt, leeft en is luchtig. Daarnaast blijft het van alle kleuren het koelst wat in de zomer natuurlijk goed uitkomt. Desondanks is wit natuurlijk ook een lastige kleur in de zomer. Wit wordt nou eenmaal het snelste vies en om deze reden kunnen je mooie witte zomerkleren snel vies worden. Dit is dubbel het geval met schoenen natuurlijk. Schoenen zijn over het algemeen het dichst bij het vuil en in de zomer gaan we vaker over gras of zand lopen wat funest kan zijn voor de witheid van de schoenen. Daarom bespreek ik in dit artikel verschillende methodes om je schoenen mooi wit te houden.

Houd witte sneakers wit

Er zijn een aantal effectieve tips en tricks die je kunt gebruiken om je witte sneakers mooi wit te houden. Om te beginnen is het belangrijk een goed merk te kiezen. Veja heren sneakers maken bijvoorbeeld regelmatig witte sneakers die al goed bestendig zijn tegen vuil. Dit merkt blijft van zichzelf langer schoon door het materiaal dat gebruikt wordt. Iets wat je beter niet kunt doen wanneer je sneakers toch vuil zijn geworden is ze in de wasmachine gooien. Dit zorgt er namelijk voor dat de sneakers beschadigd naar buiten komen. Maak daarom je witte sneakers maar je schoenen over het algemeen altijd met de hand schoon.

Schoon maken

Wanneer je vieze spots hebt op plekken op je sneakers die niet goed te bereiken zijn tijdens het schoonmaken is een handige tip om een tandenborstel te gebruiken. Wees je wel bewust dat je beter niet te hard kunt poetsen met een borstel. De veters van de sneakers kun je het beste schoonmaken door ze volledig uit de schoen te verwijderen. Dit maakt de rest van de schoen ook makkelijker schoon te maken. Doe de veters daarna in warm water en laat het een tijd weken. Laat ze droog worden in de lucht in plaats van de droger.

Omdat witte sneakers natuurlijk al meer dan genoeg in de zon komen kun je ze wanneer je ze niet draagt het beste in een donkere plek opbergen. Te veel zon kan er namelijk voor zorgen dat je sneakers verkleuringen krijgen. Wanneer je ze niet draagt doe ze dan ook in een donkere kast. Een van de dingen die veel mensen gebruiken om sneakers weer wit te krijgen is bleek gebruiken. Dit werkt wel maar gebruik het alleen in zeer kleine hoeveelheden.

Geef een reactie