3 Tips voor vakantiepret tijdens je staycation

Zou jij ook zo graag op reis willen? Door de maatregelen rondom het corona-virus is dit helaas momenteel niet echt mogelijk. En we weten natuurlijk ook niet hoe de toekomst er uit gaat zien… Misschien kun je er over een tijd wel weer op uit trekken, maar je weet het niet zeker. Daarom genieten meer en meer mensen van een vakantie in Nederland, of zelfs gewoon in hun eigen huis of tuin. De zogenaamde staycation is noodgedwongen populairder dan ooit. In deze blog geven we je een aantal tips hoe ook jij een fantastische staycation kunt beleven! Lees snel deze blog.

Relaxen

Bij een vakantie hoort ontspanning, en daarvoor hoef jij je huis niet uit! Wat dacht je van een hele middag op je bank, met je favoriete muziek op de achtergrond en een mooi boek binnen handbereik? Of verwen jezelf met een lekker bad, massage of schoonheidsmaskertje. In huis is het heerlijk vertoeven! En als het straks weer lekkerder weer wordt is het ook heerlijk als je een lounge plekje in je tuin hebt. Wat dacht je van een mooi tuinset? Zo kun je heerlijk in de tuin dineren met het hele gezin, spelletjes spelen of knutselen. Kijk eens op Tuinmeubelland.nl en ontdek alle opties!

Activiteit

Naast ontspanning hoort er ook inspanning bij een echte staycation! Dus trek er lekker op uit en ga op avontuur. Veel mensen hebben tijdens corona het wandelen helemaal ontdekt. Wij van de redactie zijn er ook helemaal fan van. Je komt lekker buiten, bent in beweging en als je met iemand anders samen wandelt kun je ondertussen hele fijne gesprekken voeren. Wie niet zo van wandelen houdt kan altijd nog proberen te fietsen, racefietsen of mountainbiken zijn ook weer helemaal terug van weggeweest. Of wat dacht je van tennissen? Of hardlopen? Zoek een activiteit die jou aanspreekt en ga er lekker op uit! Je zult zien dat het nog lekkerder relaxen is als je moe en voldaan thuiskomt.

Culinair

Voor veel mensen is het lokale eten op hun vakantiebestemming een van de high lights van de vakantie. Op vakantie eet je vaak andere gerechten dan thuis: met andere ingrediënten, op een andere manier klaargemaakt… Maar ook tijdens een staycation is het mogelijk om lekker te experimenteren en nieuwe smaken te ontdekken! Op het internet zijn ontelbare recepten te vinden. Bedenk een landenthema, kook bijvoorbeeld de hele vakantie Italiaans of Arabisch. Of probeer juist elke avond een andere keuken. En voor wie niet zo van koken houdt, thuisbezorgd of een andere bezorgservice zijn je beste vriend! Ga op culinair avontuur en laat je verrassen!

Geef een reactie