Leuke uitjes voor een heerlijke zonnige dag

De weersvoorspelling voor komend weekend is werkelijk prachtig. Met een temperatuur van 30 graden op zondag wordt het werkelijk een zomers weekend. En dit zal de eerste zijn van velen, want het zomerseizoen zit er aan te komen. We zullen dus steeds vaker de mogelijkheid krijgen om lekker naar buiten te gaan, en hier moeten we volop van genieten. In deze blog deel ik daarom een twee leuke uitjes die je kunt doen op een zonnige dag.

Een dagje fietsen in Amsterdam

Amsterdam is altijd al een prachtige stad, maar in de zomer komt het helemaal tot leven. De terrassen stromen dan vol en overal langs de grachten groeien bloemetjes. Het is dan ook heerlijk om lekker op de fiets door amsterdam te cruisen op een mooie zomerdag. Rij bijvoorbeeld langs de grachtengordel en stop zo nu en dan op lekker op een terrasje te ploffen. Een hele dag fietsen kan natuurlijk best vermoeiend zijn. Een goede optie is dan ook om een elektrische stadsfiets te huren. Je houdt het langer vol en kunt dan optimaal genieten van je dag. Bovendien ben je ook nog eens sneller, dus kun je meer van Amsterdam zien. Ben je niet bekend in Amsterdam? Haal dan ergens een kaartje voor toeristen en fiets langs alle bezienswaardigheden. Je kunt dan zelfs nog een museum meepakken onderweg.  Lekker een dagje de toerist in eigen land uithangen is onwijs leuk!

Picknicken op het strand

Als het een keer weer is om te zwemmen, moet je deze kans natuurlijk met beide handen grijpen. Dat de rest van Nederland er ook zo over denkt en de stranden erg druk worden, is misschien een beetje jammer. Toch hoeft dit de pret niet te bedrukken! Ik vind zelf namelijk dat dit ook altijd wel een leuk sfeertje is. Iedereen geniet van het heerlijke weer en je kunt lekker om je heen kijken naar alle soorten mensen op het strand. Als je een heel dagje wilt spenderen op het strand, moet je natuurlijk wel lunchen op een gegeven moment. Helaas zijn strandtentjes altijd erg prijzig. Ga daarom voor je stranddag even langs de supermarkt en haal lekkere hapjes en drankjes. Dan kun je lekker met je favoriete eten lunchen op het strand voor veel minder geld. En je hoeft je veroverde plekje in de schaduw dan ook niet kwijt te raken, hoe fijn is dat! Dus pak die zonnebrand en handdoeken maar in en stap in de auto richting Zandvoort!

Geef een antwoord