osprey-backpack

Ik ga op reis en ik neem mee…

Ga jij binnenkort op reis, dan staat er een mooie ervaring op je te wachten. Misschien ga je wel heerlijk bakken aan het strand of juist of rondreis door een prachtig land. Waar je ook naar toe gaat, zorg ervoor dat je voorbereid op reis gaat. In dit blog een aantal items die je eigenlijk op geen een vakantie kunt missen.

Een paspoorthoesje

De belangrijkste dingen natuurlijk als eerste, je paspoort! Zonder paspoort kom je helaas niet zo ver dus zorg ervoor dat je, je paspoort bij je hebt en het liefste ook nog in een hoesje. Met een paspoorthoesje voorkomt je namelijk schade aan je paspoort. Je paspoorthoesje is trouwens niet alleen voor dit paspoort. Dit item is ook perfect voor andere documenten zoals boardingpasses, vouchers, andere reisdocumenten, verzekeringspapieren, etc. Alle belangrijke documenten die je mee moet nemen hou je zo handig en veilig bij elkaar.

Een backpack

En waar vervoer je, je paspoorthoesje en al je andere bezittingen in? In een backpack natuurlijk. Tegenwoordig heb je prachtige backpacken van goede kwaliteit zoals de osprey backpack. De osprey backpack is bijvoorbeeld echt gemaakt voor het reizen. De tas is voorzien van verschillende opbergruimtes, sommige zelfs onzichtbaar, om al je spullen veilig te vervoeren. Daarnaast heeft deze backpack hele fijne straps zodat je geen last krijgt van je schouders en is voorzien van een buikruim om de druk goed te verdelen. Met deze backpack is reizen een eitje.

Een toilettas

Zonder toilettas kun je eigenlijk niet op reis. Met een toilettas zorg je ervoor dat je al jouw crèmepjes, zalfjes, medicijnen, tandenborstel en andere belangrijke items netjes bij elkaar houdt. Een toilettas zorgt er daarnaast ook voor dat al deze spullen schoon blijven en dat je niks kwijtraakt tijdens je reis.

Een telefoon

Deze is tegenwoordig eigenlijk bijna wel vanzelfsprekend maar zorg dat je ook alles omtrent je telefoon voor elkaar hebt. Zorgt voor een goed hoesje (het liefst waterdicht en/of valbestendig), regel een oplader die je in het desbetreffende land ook kunt gebruiken. Niet in ieder land hebben ze dezelfde voltage. Een omvormer is trouwens ook een prima alternatief mocht je geen andere oplader willen of kunnen kopen. En zorg er vooral voor dat je een powerbank bij je hebt. Je weet tenslotte nooit wanneer je, je telefoon weer kunt opladen en een werkende telefoon is in het buitenland toch wel erg prettig.

Heb jij deze dingen in ieder geval bij je? Dan komt het helemaal goed met jouw vakantie.

Geef een antwoord