NIKKIE

Vergeet ook niet de ideale vakantie outfit

Het is eindelijk zomer. Mijn vakantie heb ik al begin dit jaar geboekt en eindelijk is het dan bijna zover. Ik ga lekker luieren langs het zwembad, bijkleuren in het zonnetje en geheel in stijl de lokale keuken proeven in diverse restaurants. Eerder heb ik al een blog geschreven over de dingen die je zeker niet moet vergeten als je op vakantie gaat. Denk aan je backpack, telefoon en paspoort natuurlijk. Maar ook een ideale vakantie outfit is belangrijk! Vandaag ga ik je alles vertellen waar zo’n ideale outfit voor vakantie aan moet voldoen. Dus ga er goed voor zitten zodat je echt in stijl op vakantie gaat. 

Niet alleen essentials

Wanneer we de koffer voor de vakantie gaan inpakken, dan werken we vaak met een lijstje. Althans, ik ga altijd wel zo te werk. Daarbij staan de essentials (onderbroeken, sokken, zwemkleding en eventueel linnengoed) bovenaan. Vervolgens een aantal broeken/rokken en natuurlijk vergeet je de hemdjes en shirts niet. Je propt het allemaal in de koffer en je vindt het wel best. Eenmaal op vakantie kom je tot de spijtige conclusie: een nette, stijlvolle outfit was geen overbodige luxe geweest. Zo zijn er restaurants die je niet toelaten als je badkleding en slippers draagt. Bovendien is het voor mannen niet altijd geaccepteerd dat ze in een korte broek verschijnen, zeker niet als dit tevens hun zwembroek is. Daarom houd ik een pleidooi voor een ideale vakantie outfit. Je moet dus niet alleen de essentials meenemen. 

Ideale vakantie outfit

Er bestaat niet een universele outfit die voor iedereen perfect is op vakantie. Nee, naar mijn mening is de ideale vakantie outfit een outfit die er netjes uitziet én waarin jij je comfortabel voelt. Zo bestaat mijn outfit voornamelijk uit kleding van het merk NIKKIE. Alle kleding van NIKKIE is namelijk van hoogwaardige kwaliteit en het zit simpelweg ontzettend lekker. Daarom heb ik dit merk gekozen als mijn ideale vakantie outfit. Met mijn outfit kan ik geheel onbeschaamd de meest luxe restaurants binnenlopen op vakantie. Dat wordt straks echt ontzettend genieten! 

Hoe stel ik zo’n outfit samen?

Wil jij ook zo’n stijlvolle outfit inpakken voor jouw geweldige vakantie naar de zon? Dan kan ik je het volgende advies meegeven: gooi al jouw comfortabele kleding op het bed. Wanneer je een duidelijk overzicht hebt, dan is het belangrijk om er eens kritisch naar te kijken. Hoe stijlvol is het item nog? De joggingbroeken en vormloze truien kun je natuurlijk in de kast laten liggen, tenzij je ineens naar een winterkoud land gaat. Als je alle items hebt bekeken en de minder stijlvolle kleding terug legt, dan houd je een selectie over. Nu is het een kwestie van een outfit samenstellen – en je hebt jouw ideale vakantie outfit!

Geef een reactie